Agenda

Kennismaking Mindfulness bij FluX gezondheidscentrum Zandhoven

We leven in een drukke wereld waarin het leven soms te snel aan ons voorbijgaat. Vaak hebben we het gevoel geen tijd te kunnen maken voor onszelf. We hebben behoefte om op adem te komen. Mindfulness helpt ons hierbij. Mindfulness leert ons gedachten, emoties en fysieke sensaties op te merken. Met een milde, open aandacht verkennen we onze body en mind tijdens verschillende oefeningen, zoals ademhalingsoefeningen, visualisaties en een bodyscan. Het verhoogt je zelfbewustzijn en emotionele intelligentie en leert je op lange termijn beter om te gaan met stress. Bij Flux weten we dat stress niet enkel mentaal is. Spanning wordt ook opgeslagen in ons lichaam. Daarom hebben we ook aandacht voor yoga, die deze spanning losmaakt. We stappen uit de trein van alledaagse drukte. De halte? Een oase van rust waarin we een moment van ontspanning vinden. Je kan dit ervaren in onze kennismakingsworkshop. Je hoeft niets mee te brengen. Doe enkel gemakkelijk zittende kledij aan en schoenen die je gemakkelijk kan uittrekken.

Wanneer: Donderdag 21/11/2019 van 19.30 tot 21.30

Waar: polyvalente ruimte bij FluX gezondheidscentrum Zandhoven, Bruggestraat 5a – 2240 Zandhoven

Lesgever Annick Boeykens – gecertifieerd mindfulness trainer

Inschrijven: Je bent ingeschreven na betaling van €20 op rekeningnummer BE29 9731 3691 8564 (Annick Boeykens) met vermelding: workshop 21/11. Meer info: 0475 78 61 80 of mindfulness@flux-zandhoven.be

Mindfulness training (8-weken programma)

De mindfulness training is een wetenschappelijk onderbouwde training die het beste uit verschillende werelden integreert. Je verhoogt je zelfkennis en je ontdekt hoe je gelukkiger en veerkrachtiger kan zijn. Je krijgt tips die je bestendiger maken tegen stress en burn-out. Je maakt ook kennis met de kracht van zelfcompassie en mindfulness in communicatie.

Telkens op maandagavond van 19u tot 21u45

Sessie 1: 18 nov
Sessie 2 : 25 nov
Sessie 3: 2 dec
Sessie 4: 9 dec
Sessie 5: 16 dec
Sessie 6: 6 jan
Sessie 7: 13 jan
Sessie 8: 20 jan

Prijs : € 299

Inschrijven via https://aandacht.be/events/mindfulness-training-149/