Eindelijk loopbaancheques mogelijk

De kerstman had voor mij een mooi geschenk dit jaar. Ik kreeg telefoon van Loopbaanboost, het sympathieke loopbaancentrum waar ik ook vorig jaar al probeerde mee samen te werken, dat ik als loopbaancoach mag werken met loopbaancheques van VDAB. Een mooie, nieuwe stap in mijn loopbaan!! Bedankt Wouter en Veronique om dit samen mogelijk te maken.

Loopbaanbegeleiding is het begeleiden van werkende mensen (werknemers of zelfstandigen) die met vragen zitten over hun loopbaan. Dit in alle discretie zodat je jouw verhaal in alle vertrouwen kunt brengen.

Loopbaanboost is een erkend loopbaancentrum dat via VDAB werkt met loopbaancheques. Per regio hebben zij verschillende coaches die mensen met hun specifieke vraag kunnen begeleiden en ik ben hier één van.

Wat kunnen wij bespreken?

  • Burn-out: het gevoel uitgeblust te zijn.
  • Zelfstandige worden?
  • Work-life balance.
  • Frustraties: hoe ga ik hiermee om?
  • Assertiviteit op het werk
  • Conflictsituaties
  • Hoe omgaan met stress op het werk?
  • Verander ik van werk of niet?

Hoe kom je in aanmerking voor een loopbaancheque en wat moet je doen? Je woont in Vlaanderen of Brussel. Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige. Je werkte in de laatste 2 jaar minimum 1 jaar als werknemer of zelfstandige.

Maak een afspraak via [email protected] of 0494/ 046 056 of https://loopbaanboost.be/contact/ en vermeldt dat je mij als coach wil. Ik contacteer jou dan voor een gratis kennismakingsgesprek (20 min) of je komt naar mijn infoavond.

Bestel een loopbaancheque van 40€ voor 4uur bij VDAB:

  • Online via vdab.be/mijnloopbaan.
  • Telefonisch op het gratis nummer 0800 30 700 (elke werkdag van 8 tot 19 uur).

Eens je jouw eerste cheque hebt kunnen we starten. En nu een mooie coachingsruimte inrichten! De zeteltjes zijn besteld!

Logo Loopbaanboost in png               Loopbaancheque_label

 

Comments are closed.