Starten met Mindfulness

Mindfulness is meer dan ooit in de actualiteit, zowel positief als minder positief. Het zou je minder stress geven en helpen om het piekeren te verminderen. Ook jouw creativiteit en focus op het werk zouden verhogen.

Tijdens 4 workshops van telkens 2 uur leer je de basis van mindfulness kennen. Je oefent tijdens de lessen maar ook thuis om beter om te kunnen gaan met allerlei vormen van stress. Je leert meer aandacht geven aan kleine dingen en geniet meer van het leven. Je gaat minder piekeren en maakt bewustere keuzes. Stress is niet enkel een mentaal proces maar bouwt zich ook op in ons lichaam waar we leren zorg voor dragen tijdens een zachte yogasessie.

Datum:

dinsdag 23/11, 30/11, 7/12 en 14/12 van 19u30 – 21u30

PRIJS (incl. BTW): €150 met vroegboekkorting die geldig blijft voor de late beslissers.

De reeks start bij een minimum van 6 deelnemers.

Meer info vind je hier

Infosessie Loopbaan begeleiding

Twijfel jij de laatste tijd of jouw loopbaan nog wel past bij wie jij nu bent? Je wil stappen zetten maar komt er niet toe?

Misschien is loopbaanbegeleiding dan iets voor jou.

Zoek jij naar iemand die de tijd neemt voor een goed gesprek en graag haar kennis over werk, werkrelaties en de arbeidsmarkt met jou deelt?

Op donderdag 25/11 en 26/12 geef ik om 19u30 een Webinar met info over wat loopbaanbegeleiding is, hoe wij dat aanpakken bij [email protected] en met welke vragen je bij ons terecht kan.

Meer info via [email protected]

Schrijf je hier in

Online Mindfulness Training

Gedurende 8 weken neem ik jou mee in de ontdekking van Mindfulness. Dit doe je in het comfort van jouw eigen huiskamer, online via Zoom.
Het programma is wetenschappelijk onderbouwd en combineert het beste uit de westerse psychologie met oosterse wijsheid.
Je stelt een welzijnsplan op dat je kan gebruiken in de rest van je ene waardevolle leven.

We starten op een nog te bepalen datum. Kostprijs: €299 inclusief digitale syllabus en audiodownloads.

Meer info en via [email protected]