top of page

OVER
ANNICK BOEYKENS

Ik help je graag de juiste sleutels te vinden om van jouw leven

een kloppend bouwwerk te maken

Mijn verhaal

Eigenlijk ben ik al 25 jaar coach, maar het is pas sinds 7 jaar dat ik mezelf ook effectief zo noem en The Keystone oprichtte, de praktijk waarin ik mensen begeleid om van chaos naar rust terug te keren. Om hier te komen legde ik zelf eerst een hele weg af ...

Als Master Politieke en Sociale Wetenschappen koos ik na een start in het wetenschappelijk onderzoek aan de K.U.Leuven voor een job waarin dienstverlening centraal stond en ging ik aan de slag in een psychiatrisch ziekenhuis als management-assistant. Hier ondersteunde ik de directie en de medische staf. Prioriteiten bepalen, administratie verzorgen, structuur aanbrengen, deadlines en procedures bewaken ... het was op mijn lijf geschreven. Ook mijn interesse in de psyche van de mensen en in psychisch welzijn werd hier gevoed. 

Tot ... het op een gegeven moment niet meer lukte. Burn-out. Als een donderslag bij heldere hemel. In mijn herstelproces nam ik mezelf kritisch onder de loep, ging ik met veel mensen praten en exploreerde ik mijn waarden en talenten. Ik realiseerde me dat ik mezelf had vergaloppeerd met dingen die ik wel goed kon, maar die niet echt voldoening gaven. Van verschillende mensen leerde ik dat ik een geboren coach was, sterker nog, ik deed dit al m'n hele leven zonder dat ik me hier bewust van was.

 

Ik besloot mezelf om te scholen en volgde verschillende opleidingen rond coaching en aanvullende gezondheidszorg. Ik ging halftijds aan de slag in Zorggroep Multiversum, waar ik tot vandaag nog steeds werk. Hier coach ik leidinggevenden die last hebben van stress, burn-out, ... en ben ik verantwoordelijk voor interne vormingen.

 

Tegelijkertijd realiseerde ik in 2015 mijn droom en richt THE KEYSTONE op. Hier begeleid ik mensen om terug rust te krijgen, helder te zien en te weten wat hun talenten zijn en wat ze te doen hebben in het leven. Ik weet zelf hoe het voelt om de weg kwijt te zijn en help jou heel graag verder op jouw levenspad

Belangrijkste opleidingen 

Na mijn master politieke en sociale wetenschappen, bleef ik mij permanent bijscholen tot solutions focused coach (Il Faro), loopbaancoach (Coach@work) stress en burn-out coach (dr. Luc Swinnen – VESB) mindfulness trainer MBSR/MBCT (certificaat Instituut voor Aandacht en Mindfulness van dr. David Dewulf) en hartcoherentiecoach (Nerva)

ERVARINGEN

"Jij verdient een bosje vrolijkheid. Mag ik jou bedanken, gewoon om dat ik dat graag wil, omdat ik zo veel, niet een beetje maar heel veel." 

 

- Ria -

 

Image by Joshua Sortino
bottom of page